Home

Vorige week kwamen we voor het eerst met alle SecureLinkers uit Europe en China (750+ mensen!) bij elkaar in Disneyland, Parijs. Dit om het jaar met elkaar af te trappen, alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en elkaar natuurlijk te leren kennen. Met sessies van de CEO en Chief Research Officer, maar ook met fun. Zo kwam Jimmy Nelson het verhaal achter zijn boek ‘Before they pass away’ vertellen en waren de studios en drie attracties exclusief voor ons beschikbaar. Ik was onderdeel van het projectteam en ben mega trots op het resultaat! Bekijk ook de after movie:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s