Home

Ook in 2019 las ik weer 12 boeken (en nog eentje halverwege: The Moment of Lift van Melinda Gates). Goodreads heeft een leuk overzicht die ik hieronder met jullie wil delen. Voor 2020 sprak ik al even over het voortzetten van dit goede voornemen met Kilian op Twitter. Het bevalt me goed, maar ik zou wel iets meer, en iets meer fictie willen lezen. Dat leest toch iets gemakkelijker (en ontspannen) weg dan sommige business-boeken.

Op ’t lijstje voor 2020 staan nu in ieder geval:

  • De 4-urige werkweek van Timothy Ferris
  • Think and Grow Rich van Napoleon Hill
  • Grip! van Rick Pastoor
  • Het is oorlog, maar niemand die het ziet van Huib Modderkolk
  • Talking to strangers van Malcolm Gladwell

Zoals je kunt zien, kan ik nog wel wat fictie tips gebruiken 😉


Mijn boeken van 2019:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s