Home

2020 zit erop, en wat een jaar was het. Ik las meer boeken dan ooit. Onder andere door het vele (solo) reizen in januari en februari, waar vliegvelden, vliegtuigen en het ontbijt in het hotel in je eentje toch aangenamer worden met een goed boek. Maar ook door het geluk van twee vakanties in de zomer, een e-reader (gekregen van m’n moeder) en natuurlijk Corona, waardoor ik een hele hoop meer gelezen heb dit jaar.

29 boeken

Ik las dit jaar 29 boeken, en ben halverwege in boek 30. Het kortste boek was ‘Het water komt’ van Rutger Bregman, en het langste boek was ‘Zon’, van Lucinda Riley in de Zeven Zussen serie. Gemiddeld waren al deze 29 boeken zo’n 374 pagina’s dik.

Ik probeerde meer fictie te lezen, als ontspanning, en zo nu en dan wat non-fictie zoals ‘Grip’, ‘Hakken in het zand’ of ‘Blondjes Beleggen Beter’. Vooral de series zorgden ervoor dat ik meer boeken heb gelezen. Als je eenmaal in een serie begint, kun je blijven lezen. Zeker op een e-reader.

Op de plank

Op mijn boekenplank ligt nog een stapel aan boeken die ik nog wil lezen in het aankomende jaar.

  • ‘Vuurtorenwachter” van Camilla Läckberg
  • ‘Ik weet je wachtwoord’ van Daniël Verlaan
  • ‘Invisible Women: Data Bias in a World Designed for Men’ van Caroline Criado Pérez

Het plan is om 24 boeken te lezen, dus dit lijstje heeft nog wat aanvulling nodig. Heb jij nog tips voor me?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s