Home

Ik testte afgelopen week de Leap Motion. Een klein device wat de bewegingen van je handen waarneemt en binnen apps leuke toepassingen geeft. Een leuk hebbedingetje met – voor nu – vooral een fun-insteek. Voor slechts $79,99 heb je hem in huis.

It goes where no device has gone before.

 

In de app store van Leap Motion genaamd Airspace Store vind je verschillende apps voor Mac, maar vooral nog voor Windows, die gemaakt worden door de verschillende developers. Daarnaast is er een fund voor developers die breakthrough experiences ontwikkelen voor dit apparaatje. Naast het hoge fun-factor van de leap motion zijn ze dus zeker op zoek naar (praktische) toepassingen in o.a. het bedrijfsleven.

Veel mensen vragen mij ook wat nu het nut is. Op Facebook zag ik in ieder geval een bijzondere toepassing. Een dierenarts heeft de Leap Motion gebruikt om tijdens een operatie ook CT scans op te vragen. Zonder een toetsenbord aan te raken. Het biedt in ieder geval zat ideeën voor zulk soort toepassingen. Dit is wat mij betreft nog maar het begin. Je weet nooit waar dit heen kan gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s