Home

Sinds een jaar sport ik bij CrossFit Sliedrecht. Een ontzettend leuke box met gemotiveerde trainers en sporters. Ik heb voorheen nog geen sport ervaren die zo snel en veel resultaat geeft. Ondanks mijn enthousiasme (er zijn mensen die gek van me worden ;-)) blijkt dat er toch nog een drempel is om te starten met CrossFit. Daarom hebben wij met een aantal leden het concept ‘CrossFit Stories’ opgezet. Verhalen van sporters, om de zgn. drempel te verlagen. Jong, oud, stellen, allemaal met andere doelen en een andere achtergrond. Samen met Tessa, Renate, Carola voor de fotografie en hulp van Jeroen plaatsen wij elke maand een verhaal.

Je kunt de vier (tot nu toe) gepubliceerde verhalen lezen op de website van CFS:

Meten is weten

Het ultieme doel van deze verhalen is natuurlijk meer leden aantrekken. Indirect hopen wij op meer bereik in de regio in de verschillende doelgroepen.

Het verhaal van Dik is 31 maart gepubliceert en heeft op dit moment 133 unieke bezoekers naar de website gebracht. Ook Facebook is een medium wat wij veel gebruiken. Daar heeft de post 64 likes gekregen, 13 comments en is het bericht 5 keer gedeeld (met ook daar veel likes!). 534 personen vinden CrossFit Sliedrecht leuk, met een 5 sterren rating door 18 personen.

CrossFit Stories Dik

Op Instagram plaatsen we dit verhaal ook in Stories. CFS heeft daar 563 volgers. Het verhaal van Dik is door gemiddeld 300 mensen bekeken (meer dan de helft van alle volgers)! De meeste hiervan komen uit Sliedrecht en Hardinxveld, en zijn gemiddeld zo’n 18-44 jaar oud. Wat ons betreft een prima doelgroep.

Gratis proefles

Lees de verhalen eens om te zien wat de leden van CFS elke keer naar de box brengt. Ook een keer proberen? Boek dan een gratis proefles!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s