Home

Twee keer eerder was ik bij Dreamforce, hét Salesforce event in San Francisco. Naast dit grootste evenement van Salesforce organiseren zij ook ieder jaar een World Tour editie in Amsterdam. Vorig jaar was ik bezoeker, dit jaar mocht ik ook deelnemen aan één van de Breakout Sessies: Grow your Small Business Faster, from 0 to 60 with Salesforce. Een SMB track waar we de uitdagingen bespreken van een groeionderneming en hoe Salesforce bij deze uitdagingen helpt.

Screen Shot 2016-04-13 at 08.59.14

Salesforce customers find more leads, win more deals and provide stellar service like never before. Do you also want to see a revenue growth of 31%? Here is how. Leave software installations and painful upgrades behind you. Invest once in a flexible, scalable solution that brings all aspects of your business together in one place and is accessible at any time, from anywhere. Hear our customers SecureLink and Utility Provider tell their story and join Salesforce Sales leaders, Sanj Bhayro and Marc Somsen to learn how businesses like yours are using Salesforce to their advantage to disrupt their markets and outpace their peers.
Room: Breakout E103
Customer Speaker:
SecureLink & Utility Provider

Neelie Kroes op de Salesforce World Tour

Neelie Kroes,voormalig minister en eurocommissaris,  start per 1 mei als lid van directie van Salesforce. Zij opende, in aanwezigheid van 60 meisjes, tevens Girlsday 2016 op de World Tour. Girlsday is één van de activiteiten van VHTO om meisjes te laten kennismaken met bèta, techniek en ICT. In heel Nederland openen honderden bedrijven op Girlsday hun deuren voor bijna tienduizend meisjes in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. Wat mij betreft echt een supergoed initiatief! Zoals Neelie ook zegt: “met deze generatie hebben wij goud in handen!“.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s