Home

Vorige week was het weer zover: Security BootCamp! De vierde editie, deze keer in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam met het thema May the force be with you! Security BootCamp is SecureLink’s grootste end user event met meer dan 800 deelnemers verdeelt over twee dagen (waarvan een groot gedeelte ook echt twee dagen komt!). Fabrikanten krijgen hier de ruimte om demo’s te geven, er zijn (inter)nationale sprekers en natuurlijk sessies ingevuld door SecureLinkers.

Journalist Herbert Blankesteijn schreef verschillende stukken over Security BootCamp, de dagen zelf en de sprekers (waaronder Generaal Hans Folmer, Commandant Defensie Cyber Commando).

“Security BootCamp 2016. Ik draai de parkeerplaats van de Van Nelle Fabriek op om kwart over negen. Ontvangst is vanaf half tien. Ik ben dus te vroeg en ik verwacht een grotendeels lege parkeerplaats. Maar nee, het uitgestrekte terrein is al half vol met honderden auto’s. Een stroom bezoekers deint naar de ingang. Er staat een rij voor de gaderobe. Binnen wordt al volop koffie gedronken, gediscussieerd en genetwerkt. Dat kan nog wat worden als de ontvangst écht begint…”

Lees zijn hele verslag hier

Ook was Valo Media aanwezig om de dag in beeld vast te leggen. De interviews met de sprekers en de sfeervideo van de dag zijn te bewonderen op ons YouTube kanaal. De foto’s zijn gemaakt door Stefan op de Beeck.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s