Home

Afgelopen zaterdag was ik met vriendinnetje Iris in Carré voor het (uitverkochte) concert van Dotan. Hij poste twee jaar geleden op Facebook dat hij zeker “one day” in Carré zou spelen: vet dat het hem ook gelukt is. Het was een feestje om bij te zijn, juist omdat hij en de band zo genoten. Natuurlijk kwamen veel liedjes van het bekende album 7 Layers voorbij en zong hij ook een aantal nieuwe, erg toffe nummers. Naast dat was de toegift een heuse unplugged versie van Ghosts!

Als je ze niet op een festival treft dit jaar, wees er dan zeker bij in de Ziggo Dome op 21 december.

Bekijk ook de twee video’s die ik op Instagram plaatste:

Video Dotan

Dotan

 

Dotan

Unplugged

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s