Home

Presentator en documentairemaker Jojanneke van den Berge dompelde zich twee jaar lang onder in de wereld van de prostitutie. Het resultaat is vanaf 6 januari te zien op NPO3. In Opzij schreef ze een column over het onderwerp.

Vind jij dat Nederland dit moet weten? Help haar dan. Vertel jouw vrienden vlak voor de eerste uitzending over de serie.

Hoe?
Koppel je account via deze site aan Thunderclap. Als meer dan 100 mensen dat doen, plaatst thunderclap op 6 januari, 21.58 uur een bericht op jouw tijdlijn. Laat je stem horen, want met vele stemmen klinkt onze oproep luider.

896fca6b72

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s