Home

IKEA heeft weer een hele leuke social actie: #HoiVisite. Ze zijn nieuwsgierig hoe kerst er bij jou thuis uit ziet en kijken graag even binnen. Je kunt daarom een foto uploaden of delen via Twitter en Instagram met #HoiVisite. Alle foto’s met #HoiVisite worden verzameld op deze website.

Op Pinterest heeft IKEA al vaker toffe acties gehouden: de zoektocht naar een interieurontwerper, een repin actie en meer. En ook op Instagram ging het social team los. Ze gebruikten het platform als webshop met de PS 2014 collectie.

Hun aanwezigheid op social media komt niet uit de lucht vallen. In een persbericht van 2013 kondigden ze al aan dat IKEA voortdurend zoekt  naar nieuwe manieren om de klantbeleving te verbeteren. Zo lanceerde IKEA recent gratis wifi in al haar vestigingen. De aanwezigheid van IKEA op social media was één van de stappen in de opmaat naar de lancering van de webwinkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s