Home

De laatste tijd stuit ik steeds meer op toffe food initiatieven die o.a. met abonnementsvormen werken. Makkelijk, flexibel, niet te duur en wel gezond eten in huis.

Ook supermarkten als AH en Hoogvliet spelen hier op in door hun bezorgmogelijkheden. Iedereen is druk en het is lastig om af te zien van de makkelijke maaltijden (lees: een pizza-tje op z’n tijd, fastfood, enz.). Onderstaande initiatieven zorgen ervoor dat je bewuster omgaat met voedsel, zonder dat het je moeilijk gemaakt wordt.

De leukste, hipste en bewuste food initiatieven op een rij:

Oververs

“OverVers is een kleine organisatie die het probleem van voedselverspilling op de kaart wil zetten en de consument wil stimuleren om thuis minder weg te gooien. Door diners en uitjes te organiseren waarbij van afgedankt voedsel weer heerlijke maaltijden worden gekookt, laten ze zien hoe waardevol afvalproducten nog kunnen zijn.”

Bites We Love

“Met BitesWeLove krijg je wekelijks jouw favoriete bites op je deurmat of bureau voor €4,95. Je kiest het profiel dat bij je past en wij selecteren iedere week (of om de week) 4 verrassende natuurlijke tussendoortjes voor je.”

Hello Fresh

“HelloFresh biedt een lidmaatschap aan, waarmee je elke week een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. “

One thought on “Food-abbo’s

  1. Pingback: Bloomon | like lisanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s