Home

Als afstudeerstagiaire bij Sanoma Media Online Wonen was ik een fervent pinner. Dat zwakte iets af toen ik fulltime ging werken na mijn studie (lees: geen tijd ;-)). Toen ik met mijn vriend in juli 2013 een huis kocht was Pinterest voor mij weer the place to be.

Future Home board

Ik koop graag bewust meubels en accessoires en wil graag al een aantal keer op hetzelfde item stuitten, zodat ik zeker weet dat ik het écht graag wil hebben en écht mooi vind. Daarom pin ik nu alle #hebben items op mijn Future Home board. Zo nu en dan scroll ik er weer doorheen en krijg ik weer nieuwe ideeën en krijgen lege plekjes in ons interieur een invulling.

Sale!

Afgelopen week kreeg ik een mailtje van Pinterest dat één van mijn pins in de aanbieding was. Hoe leuk is dat?! Onderstaand kussen van pt was namelijk die dag 11% goedkoper. Ik zal eerlijk bekennen dat ik ‘m niet gekocht heb, maar het was een aangename verassing dat een product op mijn Home board nog even aan me herinnerd werd. Zeker nu dit een sale item was die dag.

Pin in de sale

Ik kan me voorstellen dat er steeds meer bedrijven op deze manier nog commerciëler gebruik kunnen maken van – het toch al populaire – Pinterest.

Ik ben benieuwd waar dit heen gaat!

Boards with quotes I like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s