Home

SecureLabs veilt een hacker voor een dag voor 3FM’s Serious Request.

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe goed jouw gegevens, of de gegevens van jouw bedrijf beschermd zijn? Je kunt nu een ethical hacker voor één dag inschakelen om te zoeken naar kwetsbaarheden en datalekken in jouw beveiliging. Want een slechte beveiliging kan natuurlijk fatale gevolgen hebben. Super handig én super cool om je eigen hacker te hebben!

3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven aan diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Dankzij jouw hulp kan het Rode Kruis die kinderen helpen, die hulp het hardst nodig hebben. Bieden dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s