Home

Gisteren ben ik even langs event13 geweest. Het event voor “de nieuwste concepten, locaties, trends en innovaties” op het gebied van bedrijfsevenementen. In de Jaarbeurs waren er informatieve sessies en een grote beursvloer met allerlei organisaties. Van Madurodam en Ouwehands Dierenpark tot Het Concert Gebouw en de Beurs van Berlage. Maar ook snufjes als de letterlijke Elevator Pitch, online bezoekersregistraties en ambachtelijke, duurzame catering.

Inspiratie
Ik heb zelf geen sessies bijgewoond, maar heb wel veel inspiratie op kunnen doen op de beurs zelf. Vaak weet je niet eens dat er op veel locaties ook een event te hosten is, dus is het goed dat je ze allemaal eens bij elkaar ziet. Veel organisaties hebben de beschikking tot mooie en bijzondere locaties die praktische zaken combineren met iets leuks (of eigenlijk andersom). Denk aan vergaderen in een dierentuin met een lunch naast de leeuwen, of een event in Madurodam met een rondleiding door het park. Zo’n extra-tje kan zomaar een event van goed, naar beter brengen.

Terughoudend
Wat me “tegenviel” aan de beurs is de soms wat terughoudende standhouders. Dit is natuurlijk niet te wijden aan event zelf, maar viel me wel op. Ik wil graag op m’n gemak rondlopen, maar als ik al eventjes rondkijk bij een stand, verwacht ik ergens wel een opmerking. Vertel me gerust wat je te bieden hebt. Wie niet waagt, die niet wint

Ben je niet geweest, maar wil je toch wat meer weten van alle bedrijven die er geweest zijn? Neem dan een kijkje op de website http://www.event.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s