Home

De tijd gaat zo snel en dat betekend ook dat er al een maand voorbij is gegaan dat ik niets gepost heb. Het schiet er snel bij in en het 40 uur werken, sporten, vrienden, familie en leuke dingen doen helpt daar ook niet echt bij. Prioriteiten stellen noemen ze dat toch?

Anyhow, na ongeveer drie maanden bij SecureLink kan ik me inderdaad voorstellen dat werkervaring zo belangrijk geacht wordt. Je opleiding bereidt je met stages en échte opdrachten zo goed mogelijk voor op het bedrijfsleven, maar als je er eenmaal bent, gaat het snel, heb je te maken met budgetten, mensen, ervaringen van anderen en ga zo maar door. En dat is voor mij – tot nu toe – al erg waardevol geweest. Ik leer elke dag.

Het maakt niet uit wat je doet je kan alles doen, je kan alles doen. 
Zolang je maar, jezelf was, jezelf bent, jezelf blijft.

Wat je je daardoor ook realiseert, is het feit dat als de tijd zo snel gaat, je er alles uit moet halen. En op één of andere manier is het dé tijd van het jaar om daar eens over na te denken. Op verschillende andere blogs en uit gesprekken met andere blijkt namelijk wel, dat wanneer alles buiten wat grijzer wordt en de dagen korter, het belangrijk is om jezelf uit te dagen, de dingen te doen waar je blij en gelukkig van wordt.

Elles, van de blog selfhelpeditor, schreef over “Geld verdienen? Zie het als een spel!” en Niels Gouman, van Strategisch Lui, schreef over 5 dingen waar je spijt van hebt als je dood gaat (en hoe je dat voorkomt!). Beide blogs zijn de moeite waard om eens te gaan volgen.

Alvast fijne dagen!

Aandacht Magazine

Bron: Aandacht Magazine 2012

One thought on “Drie maanden later

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s