Home

Het lezen van blogs doe ik dagelijks, maar zelf een blog starten vond ik heel lang niet de moeite waard. Ik wilde wel dingen delen, maar wist eigenlijk niet zo goed waar dat dan over moest gaan. Ik vind heel veel dingen leuk en interessant, maar één ding kiezen is lastig. Ik ben geen expert op een bepaald gebied en heb ook niet een uitgesproken mening over een bepaald item. Ik vond dat dat eigenlijk wel moest, want een blog hoort toch eigenlijk wel een soort van onderwerp te hebben. Dus daarom heb ik maar besloten (ietwat arrogant) dat mijn blog maar over mij moet gaan. En de onderwerpen die ik dan tof vind, horen daar onlosmakelijk bij. Problem solved.

Ik vind heel veel leuk. Toen ik na de havo een vervolgopleiding moest gaan kiezen kon ik dus ook van alles verzinnen. Gezondheid sprak me wel aan, ontwerpen leek me leuk, in een ver verleden wilde ik nog juf worden, maar ik koos voor communicatie. Communicatie met een specialisatie digitale media. Best wel nieuw, best wel proefkonijnerig, maar wel erg leuk en dus blijkbaar goed gekozen. De opleiding is breed, m’n klasgenoten vinden allemaal wat anders leuk, maar wel allemaal met een samenhangend iets: digitaal, online en vooral nieuw.

En dat is dan eigenlijk ook een beetje wat ik hier ga delen. Nieuwe dingen, mooie dingen, die je online vindt, ontwikkelingen, gevolgen en dat in verschillende branches. Ik vind mode, home deco, actualiteit, privacy en data leuk, ik waardeer kunst zo op z’n tijd en ben ondanks alles wat je hiervoor gelezen hebt, nog best wel verzot op papier. Een beetje van alles dus, maar wel allemaal mij. Een lekkere uitlaatklep die niet perse veel lezers hoeft te trekken.

Meer weten? Op Twitter, LinkedIn en Pinterest wordt al snel duidelijk waar ik me nog meer mee bezig houd.


Lisanne

5 thoughts on “Problem solved

  1. Pingback: 1,5 jaar later, tijd voor stats! | like lisanne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s